ALTAMODA DOO
MATRIX brend nastao je 1980. godine od kada se neprestano razvija i korak je ispred trendova što govori njegova ogromna popularnost u više od 60 zemalja među kojima je i Srbija. Omiljen je u modnoj industriji pa tako i među frizerima i manekenima Beogradske nedelje mode s obzirom na to da stajling proizvodi ovog brenda godinama oduševljavaju svojom teksturom, postojanošću i delotvornošću! Dokaz šestogodišnjem kvalitetu i predanom radu MATRIX tima su i pet osvojenih nagrada koje tradicionalno dodeljuju organizatori ove manifestacije.

MATRIX nudi profesionalni salonski tretman, usluge i rešenja za sve tipove kose i kreira LEPOTU, ISKRENOST, IZNENAĐENJE i TRENUTAK. MATRIX je svojom paletom proizvoda za kolor, negu i stajling drugačiji i samouveren. MATRIX VERUJE, USUĐUJE SE, SANJA i USPEVA!

Generalni zastupnik i distributer: Alta Moda doo; Mihizova 9/L3 Beograd; 011 30 88 388; info@altamoda.rs ; @altamoda_matrix; @altamoda_srbija Matrix edukativni centar: ID Hair Academy, Kneza Miloša 23, Beograd; 011 30 66 333; info@id-academy.com; @id_hairacademy