Iščekivana premijera druge sezone serije “Sluškinjina priča” (The Handmaid’s Tale) stiže ekskluzivno na HBO GO 26. aprila, a tu je i nova sezona popularne HBO serije “Zapadni svet” (Westworld). Putem HBO GO internet usluge videa na zahtev neograničeno možete da gledate i sve epizode hit serija među kojima su “Igra prestola” (Game of Thrones), “Seks i grad” (Sex and the City), višestruko nagrađivane “Nevine laži” (Big Little Lies) i serija “Razvod” (Divorce), koja je obeležila povratak Sare Džesike Parker na male ekrane.

Ako ste ipak više raspoloženi za dobar film, možete da birate između holivudskih blokbastera kao što su “Čuvari plaže” (Baywatch), “Ludilo devojačke večeri” (Rough Night) i “Osmi putnik: Kovenant” (Alien: Covenant), ali i poznatih naslova evropske kinematografije, dokumentaraca i domaćih ostvarenja kao što su “Mrtav ladan” i “Mali Budo”.

Još uvek niste HBO GO pretplatnik? Isprobajte uslugu jedan mesec besplatno, bez obaveze, registracijom na hbogo.rs.

Čeka vas više od 4000 sati najboljih serija, hit filmova i crtaća za najmlađe koje možete da gledate kad god poželite, na svom laptopu, tabletu, pametnom telefonu ili Samsung Smart TV-u, sa srpskim titlovima.