Osvežavajuće alkoholno piće Somersby cider, sadrži 4.5% alkohola i  pruža jedinstven ukus, koji do punog izražaja dolazi kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši sa puno leda. Zbog svog niskokaloričnog sa jedne, ali i jakog ukusa sa druge strane, Somersby cider odlično je prihvaćen kako kod muške tako i kod ženske populacije, čime je dobio titulu “unisex” napitka. Ubrzo se našao u svim klubovima i kafićima i postao sinonim za dobar provod.

  Prvi cider na našem tržištu, Somersby Apple Cider, odmah je postao miljenik mnogih. Napravljen je fermentacijom jabuka, uz dodatak prirodnog jabukovog šećera i arome, kako bi se dobio odgovarajući ukus i slatkoća, bez veštačkih aroma i boja!

  Familiji Somersby potom se pridružio i Somersby Pear Cider, koji je potpuno osvojio ljubitelje ovog pica, dok se danas na našem tržištu nalazi i zavodljivi ukus borovnice koji je sjajan za opuštanje, ali i za posebne trenutke u našim životima: druženje sa prijateljima, uživanje uz muziku, odmor nakon napornog radnog dana ili kvalitetan izlazak...Svi vole dobar provod, a užitak je još veći uz voćno osveženje - Somersby Blueberry Cider sa ledom.

  Bilo da ste u noćnom klubu, baru na plaži, kafiću u kraju ili finom restoranu, Somersby će uvek biti nepogrešiv izbor za provod sa prijateljima!