English

„Neka humanost bude u modi, a crvene haljine – šifra koja čuva srce“ – poruka je koju ove godine Hemofarm Fondacija i agencija Klik šalju organizacijom humanitarne modne revije „Oboji u crveno. Svim srcem“ posvećene prevenciji kardiovaskularnih obolenja.

Crvene haljine koje će dizajnirati 15 renomiranih domaćih kreatora, podsetiće da crvena boja znači ljubav, strast, uzbuđenje, ali i uzbunu koja, kad su u pitanju bolesti srca, mora sve da nas razbudi.

Bolesti srca i krvotoka decenijama su vodeći uzrok obolevanja  i  smrtnosti pre navršene 65. godine života. Uzrok smrti svake druge osobe u Srbiji su upravo bolesti srca i krvnih sudova  - pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Statistički -  svakog sata, od kardiovaskularnih bolesti  umre 6 osoba.

“Na ovaj način već drugu godinu za redom Hemofarm fondacija, po uzoru i uz odobrenje inicijatora tradicionalnih humanitarnih revija na New York Fashion Week-u, crvenu haljinu uvodi kao šifru koja će i u Srbiji značiti isticanje značaja prevencije bolesti srca” - kaže Sanda Savić, članica UO Hemofarm Fondacije i senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Iz godine u godinu povećava se i broj žena koje obolevaju od bolesti srca, a kod svake treće to je i uzrok smrti! Rizik se povećava sa godinama, pojavom menopauze koja za posledicu često ima hipertenziju.

Skrećući pažnju upravo na ove činjenice, crvene haljine ove godine će nositi poznate dame koje imaju 50 i više godina.

“Mi smo ponosni što se klub poznatih dama koje daju svoj doprinos učešćem u modnoj reviji uvećava, jer sve one svojim primerom doprinose da i druge žene u Srbiji o svom srcu brinu na vreme i tako uz pamet i lepotu promovišu i zdrave stilove života” – ističe Sanda Savić.

Revija će u okviru Beogradske nedelje mode biti održana 30. marta 2017. godine u Belexpo centru, a dizajneri čiji modeli će biti predstavljeni su: Ana Ljubinković, Alexandar Nikolich, Biljana Tipsarević, Boško Jakovljević, Boris Čakširan, Dejana Momčilović, Dragana Ognjenović, Iva Stefanović, Jelena Stefanović, Jovana Marković, Marko Mitanovski, Predrag Đuknić, Svetlana Jaćović, Valentina Obradović, Vlada Savić, Verica Rakočević.


U prijatnom ambijentu Aura Beauty Lounge-a pronaćićete prostor namenjen svim damama koje žele da unaprede svoje znanje o make-up-u i tehnikama nanošenja proizvoda. Na raspolaganju vam je celokupan Aurin asortiman kao i stručna pomoć naših beauty konsultanata, koji su tu da izađu u susret svim vašim potrebama i željama. Naši beauty konsultanti poseduju veliko iskustvo u industriji lepote i znanje o svakom proizvodu koji ćete koristiti.

Uz našu nesebičnu pomoć naučićete sve trikove profesionalnih šminkera koje ćete uz adekvatan odabir proizvoda koristiti da biste postigli najlepšu verziju sebe. Cilj  jeste da naši klijenti steknu znanje koje će im omogućiti da se šminkaju poput pravih profesionalaca, ali ukoliko postoji želja za profesionalnim šminkanjem postoji i ta mogućnost.

Kada poželite da iznenadite sebi dragu osobu, idelan poklon možete pronaći u vidu naših poklon vaučera, koje možete iskoristiti isključivo u našem prostoru.

Aura Beauty Lounge nudi vam priliku za učenje, ulepšavanje ili kupovinu omiljenih Aura proizvoda.


Carnex Selection kokošija pašteta od najboljih delova mesa!

Ubrzan tempo života nameće često i promenu navika u ishrani. Usled sve manje vremena za pripremu obroka, čini se da sve više biramo proizvode koji sadrže odgovarajuće količine hranljivih materija, a koji nam u isto vreme omogućavaju da za svega nekoliko minuta uživamo u pre svega kvalitetnim, ali i ukusnim zalogajima.

Jedan od proizvoda koji zadovoljava standarde savremenog društva jeste nova Carnex Selection kokošija pašteta koja je napravljena od samo najboljih delova kokošijeg mesa – kokošijih grudi i bataka. Ono što još izdvaja ovu paštetu od drugih, pored odabira sirovina, jeste količina proteina koju ona sadrži, i ono najvažnije – izostanak aditiva, konzervanasa i veštačkih boja.


Kompanija Textil, najveći centar za veleprodaju materijala u regionu, već godinama u nazad partner Belgrade Fashion Week-a, i ove godine dodeljuje nagradu Textil Young Designer Award, za najboljeg mladog modnog kreatora.   Ono što ih čini posebnim od drugih je dizajn studio. Izučili su veštinu čitanja trendova i primene istih na izbor materijala koje nude svojim kupcima. Posećuju najvažnije svetske sajmove mode i textila, kao i nedelje mode širom planete, kako bi izašli u susret svojim klijentima i uvek bili spremni. Verujući da umeju da prepoznaju kome treba pružiti šansu i pomoć kada je potrebna, Textil nastavlja da afirmiše mlade talente.   Kompanija Textil gaji partnerski odnos sa klijentima. Na taj način su svi zadovoljni saradnjom. Textil ne prodaje proizvod, već optimizam, rešenja i ideje za razvijanje posla.


Osposobljeni smo za brzu i kvalitetnu štampu i izradu knjiga tvrdog ili mekog poveza, šivene i broširane, flajera, woblera, brošura, kataloga, plakata, kesa, blokova, fascikli, monografija, časopisa kao i ostalog pratećeg reklamnog materijala u velikim i malim tiražima uz poštovanje rokova izrade.   Smatramo da u odnosu na ostale štamparije imamo prednost zbog sopstvene dorade, gde proizvod od početka do finalne izrade se nalazi kod nas u štampariji. BiroGraf je privatna štamaprija sa dvadesttrogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja. Stekli smo renome pouzdanog i sigurnog partnera, što i Vašoj kompaniji nudimo. Cilj nam je da i sa Vama uspostavimo dobre i uspešne poslovne odnose, sa željom da saradnja sa nama, Vama predstavlja olakšanje i zadovoljstvo u realizaciji Vaših ideja i zahteva.   Pogledajte našu web stranicu – www.birograf.co.rs  


MATRIX TEAM Srbija je treću godinu za redom uspešno deo Beogradskog Fashion Week-a. Sa više od tri decenije konstantnih inovacija koje pojednostavljuju rad frizera širom sveta, Matrix je brend koji se neprestano razvija i diktira trendove širom sveta. Ponosimo se time što je naš cilj da obezbedimo salonima profesionalne proizvode visokog kvaliteta po jedinstvenoj vrednosti, istovremeno edukujući frizere. Matrix veruje u dostupne tehnologije poslednjih generacija kada je u pitanju kosa i edukaciju koja podstiče frizere širom sveta da zamisle sve što mogu biti! Akademija L’Oreal Bulevar Zorana Đinđića 64a 11070 Belgrade Tel: +381(0)60 2205 963


Kako srebro pretvoriti u zlato?   U današnje vreme, klijenti zrele dobi žele istaći svoju individualnost istovremeno prihvatajući nove trendove. Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebe klijenata zrele dobi i uz linije BC EXCELLIUM I IGORA ABSOLUTES SILVERWHITE pruža Vam mogućnost da ispunite sve želje svojih  klijenata.   Bilo da se vaši klijenti odlučuju za isticanje sedih vlasi ili njihovo pekrivanje uz 100% negu kose, nove linije Schwarzkopf proizvoda čine da kosa bude uvek puna volumena, da izgleda sjajno, negovano i zdravo. Ovo je uzbudljivo životno doba, jer ljudi svih životnih doba pomeraju granice i žive život. Za više informacija potražite nas na FB Schwarzkopf Professional Srbija ili kontaktirajte By Cherry hair doo Kajmakčalanska 35 Beograd 0112416439


Welcome