English

Često se dešava da posle samo nekoliko pranja Vaša omiljena odeća počne da gubi oblik i boju. Boje Vaše omiljene crvene haljine počinju da blede a materijal od koga je sačinjena počinje da gubi sjaj. Omiljeni džemper počinje da se širi na predelu rukava ili omiljena svilenkasto bela košulja počinje da gubu svoju belinu i sjaj. Bez obzira na to koji problem je u pitanju, Perwoll je tu da učini vašu odeću ponovo lepom.   Novi poboljšani Perwoll Renew Advanced poseduje tehnologuju koja čuva vlakna i aktivno neguje Vašu odeću tokom pranja. Nova, poboljšana formula inspirisana je lepotom, unapređena je i spakovana u nove redizajnirane boce. A naša vodeća, Color varijanta, koja neguje Vašu odeću u boji, unapređena je i spakovana u crvenu bocu. Perwoll voli modu i već godinama se brine o najboljim i najosetljivijim tkaninama, čini da se osećate i izgledate dobro u svojoj odeći, bez obzira na vrstu tkanine, jer pruža aktivnu negu: jača vlakna i obnavlja boje, nudeći specijalizovana rešenja za sve vrste tkanina.


Osvežavajuće alkoholno piće Somersby cider, sadrži 4.5% alkohola i  pruža jedinstven ukus, koji do punog izražaja dolazi kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši sa puno leda. Zbog svog niskokaloričnog sa jedne, ali i jakog ukusa sa druge strane, Somersby cider odlično je prihvaćen kako kod muške tako i kod ženske populacije, čime je dobio titulu “unisex” napitka. Ubrzo se našao u svim klubovima i kafićima i postao sinonim za dobar provod.

  Prvi cider na našem tržištu, Somersby Apple Cider, odmah je postao miljenik mnogih. Napravljen je fermentacijom jabuka, uz dodatak prirodnog jabukovog šećera i arome, kako bi se dobio odgovarajući ukus i slatkoća, bez veštačkih aroma i boja!

  Familiji Somersby potom se pridružio i Somersby Pear Cider, koji je potpuno osvojio ljubitelje ovog pica, dok se danas na našem tržištu nalazi i zavodljivi ukus borovnice koji je sjajan za opuštanje, ali i za posebne trenutke u našim životima: druženje sa prijateljima, uživanje uz muziku, odmor nakon napornog radnog dana ili kvalitetan izlazak...Svi vole dobar provod, a užitak je još veći uz voćno osveženje - Somersby Blueberry Cider sa ledom.

  Bilo da ste u noćnom klubu, baru na plaži, kafiću u kraju ili finom restoranu, Somersby će uvek biti nepogrešiv izbor za provod sa prijateljima!


Novo pakovanje Life 100% soka, praktično za poneti!

Kompanija Nectar je lansirala 100%  sokove u manjem, praktičnom pakovanju. Imajući u vidu sve aktivniji životni stil kojim živimo i hronični nedostatak vremena, nekada je teško razmišljati o zdravlju i dobrim navikama. Zato je tu LIFE FRUIT JUICE TO GO - 100 % voćni sok za poneti, 4 omiljena Life 100% ukusa u pakovanju od 250 ml. U ponudi su 100% pomorandža, 100% kruška, kao i 100% organic jabuka i 100% organic nar. Sokovi su dostupni u svim prodajnim objektima u koje navraćamo prvenstveno radi brze i sigurne kupovine. Ponesite svoje voće svakog dana i osvežite svoj organizam gde god da se nalazite!

LIFE 100% voće za poneti


Ključ uspeha Aerodroma Nikola Tesla pažljivo je odabran tim profesionalaca koji poseduju veliko iskustvo u oblastima kojim se bave. Specifična je kompleksnost raznorodnih poslova u tom velikom sistemu. Kreću se od prihvata i otpreme putnika, robe, pošte i vazduhoplova, preko obezbeđivanja, medicinske i vatrogasno-spasilačke službe, špediterskih usluga do izdavanja parkinga, poslovnog i reklamnog prostora.
Beogradski aerodrom pruža usluge kako poslovnim partnerima tj. aviokompanijama, agentima i zakupcima, tako i krajnjim korisnicima i posetiocima, odnosno putnicima i njihovim pratiocima i dočekivaocima. Svi zaposleni doprinose uspehu kompanije koja je u protekle četiri godine konstantno beležila rekorde u poslovanju. U razvoj, infrastrukturu i tehnologiju uloženo je više od 70 miliona evra, a godišnji kapacitet povećan je na 7,5 miliona putnika. Broj putnika u prošloj godini premašio je 5,3 miliona, a neto dobit iznosila je 27,6 miliona evra, Vrednost akcija Aerodroma od 2013. godine uvećana je 4 puta. Prema trenutnim pokazateljima, pred Aerodromom Nikola Tesla je još jedna rekordna godina, sa očekivanih između 5,8 i 6 miliona putnika do kraja godine.


Hotel Metropol otvoren je 1957 godine, a najznačajnije svetske ličnosti šezdesetih i sedamdesetih godina poput glumaca Entonija Kvina, Brižit Bardo, Sofije Loren, reditelja Vitorija de Sike, cara Etiopije Hajla Selasija, šahiste Bobija Fišera i nebrojenih političara poput Nehrua iz Indije, Nasera iz Egipta, Nikolaja Čaušeskua iz Rumunije, Leonida Brežnjeva iz SSSR-a, bili su redovni i viđeni gosti hotela.

Smešten u samom centru grada, po svojoj spoljasnosti isti kao nekadašnji Metropol, a redizajniranog enterijera, Metropol Palace je obogaćen jednom novom linijom prefinjenog stila. Metropol Place se nalazi u neposrednoj blizini svih bitnih gradskih znamenitosti, i sa prelepim pogledom na Tašmajdanski park idealan je kako za poslovne tako i za goste koji žele odmor.

Širok izbor različitih apartmana i soba kao i pogled na jedan od najlepših beogradskih parkova, čine Metropol Palace luksuznim, modernim draguljem Beograda. Hotel ima 236 soba od kojih je 38 apartmana, uključujući i očaravajući predsednički apartman od 150 kvadrada, koji odišu luksuzom i pružaju pogled na prelepi Tašmajdanski park.

Metropol Palace raspolaže najvećim konferencijskim prostorom ukupne površine 1,491m2 raspoređenih u 9 konferencijskih sala. Raznovrsni hotelski prostori, kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i još mnogo toga.

Metropol Palace takodje nudi najmoderniji Limegrove spa i fitnes centar, jedinstvenu oazu mira koji poseduje 25m dugačak bazen, teretanu, saunu, đakuziji, parno kupatilo, ledenu i relax sobu. Novootvoreni restoran i bar na 10 spartu hotela “The Twenty Two” sa jedinstvenim pogledom na ceo Beograd , kao i reke Dunav i Savu učiniće vaše gastronomsko iskustvo nezaboravnim. Uživajte u ukusima koje vam pravo sa Mykonosa i restorana Interni donosi Izvršni kuvar Thanos Kakaras.

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd, Srbija tel: 381 11 3333 100, reservations@metropolpalace.com www.metropolpalace.com


PERSPEKTIVE RAZVOJA DOBROVOLJNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA U SRBIJI – PROGRAM OSIGURANJA OD RAKA

U zemljama s najrazvijenijom zdravstvenom zaštitom, već dugi niz godina prepoznata je potreba za dodatnim zdravstvenim osiguranjem za slučaj obolevanja od najtežih, pre svega malignih bolesti. Srbija je zemlja srednje učestalosti pojave raka, ali visoke stope mortaliteta, to jest umiranja, što pokazuje da prevencija i rano prepoznavanje bolesti još uvek nisu na odgovarajućem nivou. Podatak da su stope umiranja od malignih bolesti znatno niže u zemljama Skandinavije govori da se ova bolest može pobediti ukoliko se na vreme dijagnostikuje i na pravi način leči.
U Srbiji je, po prvi put, u saradnji sa stručnjacima, razvijen poseban program osiguranja za slučaj obolevanja od raka – Cancer Protection. Ovakav vid dodatnog zdravstvenog osiguranja dostupan je svima i podrazumeva ne samo finansijsku podršku već i optimalnu stručnu podršku pacijentima. Naime, ovim vidom osiguranja obuhvaćena je mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja s preporučenim načinom lečenja u referentnim zdravstvenim centrima u svetu kao što su Harvard Medical School Teaching Hospitals i London's King's College Hospital.
Rak se može pobediti jedino znanjem, pravovremenom dijagnozom i odgovarajućom terapijom. Rana prevencija i zdrav stil života, bez pušenja, alkoholizma i gojaznosti, može dovesti do pada broja obolelih za više od 30 posto. Zaključivanje polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za slučaj obolevanja od raka svakako je dobar vid preventive, ističe dr Janko Samardžić, spec. kliničke farmakologije.
Pristupačna cena osiguranja Cancer Protection, kao poseban vid dodatnog zdravstvenog osiguranja, podrazumeva isplatu ugovorene sume ili njenog dela ukoliko se osiguraniku u toku trajanja osiguranja postavi prva dijagnoza raka. Po pristupačnoj ceni, već od nekoliko stotina dinara mesečno, osigurana suma u slučaju postavljanja dijagnoze može biti od 500.000 dinara do 5.000.000 dinara. Posebna prednost polise Cancer Protection jeste mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja, s preporučenim načinom lečenja u saradnji s kompanijom „MediGuide“. Ova renomirana kompanija iz SAD omogućava kontakt i pribavljanje drugog lekarskog mišljenja u vrhunskim zdravstvenim centrima u svetu.
Sve potrebne informacije možete dopiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na sajtu www.dunav.com.
Kompanija Textil, najveći centar za veleprodaju materijala u regionu, već godinama u nazad partner Belgrade Fashion Week-a, i ove godine dodeljuje nagradu Textil Designer Award, za najboljeg modnog kreatora.

Ono što ih čini posebnim od drugih je dizajn studio. Izučili su veštinu čitanja trendova i primene istih na izbor materijala koje nude svojim kupcima. Posećuju najvažnije svetske sajmove mode i textila, kao i nedelje mode širom planete, kako bi izašli u susret svojim klijentima i uvek bili spremni. Verujući da umeju da prepoznaju kome treba pružiti šansu i pomoć kada je potrebna, Textil nastavlja da afirmiše talente.

Kompanija Textil gaji partnerski odnos sa klijentima. Na taj način su svi zadovoljni saradnjom. Textil ne prodaje proizvod, već optimizam, rešenja i ideje za razvijanje posla.


Sigurna i stabilna
Banka Poštanska štedionica je sigurna, stabilna i profitabilna finansijska institucija sa oko 2.100 zaposlenih i 97 godina dugom tradicijom kontinuiranog rada.
Sa klijentima, kao i zajednicom u kojoj posluje, Banka Poštanska štedionica razvija dugoročne i harmonične odnose, zasnovane na principu uzajamnog poverenja i poštovanja. Kao društveno odgovorna, Banka ulaže napore da bude oslonac i podrška razvoju društva.
Savremeni bankarski proizvodi i usluge, po kojima je Banka prepoznatljiva na tržištu, dostupni su klijentima u regionalno ravnomerno razgranatoj poslovnoj mreži sa više od 170 ekspozitura širom Srbije


Osposobljeni smo za brzu i kvalitetnu štampu i izradu knjiga tvrdog ili mekog poveza, šivene i broširane, flajera, woblera, brošura, kataloga, plakata, kesa, blokova, fascikli, monografija, časopisa kao i ostalog pratećeg reklamnog materijala u velikim i malim tiražima uz poštovanje rokova izrade.

Smatramo da u odnosu na ostale štamparije imamo prednost zbog sopstvene dorade, gde proizvod od početka do finalne izrade se nalazi kod nas u štampariji. BiroGraf je privatna štamaprija sa dvadesttrogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja. Stekli smo renome pouzdanog i sigurnog partnera, što i Vašoj kompaniji nudimo. Cilj nam je da i sa Vama uspostavimo dobre i uspešne poslovne odnose, sa željom da saradnja sa nama, Vama predstavlja olakšanje i zadovoljstvo u realizaciji Vaših ideja i zahteva.

Pogledajte našu web stranicu – www.birograf.co.rs  


MATRIX TEAM Srbija je treću godinu za redom uspešno deo Beogradskog Fashion Week-a. Sa više od tri decenije konstantnih inovacija koje pojednostavljuju rad frizera širom sveta, Matrix je brend koji se neprestano razvija i diktira trendove širom sveta.
Ponosimo se time što je naš cilj da obezbedimo salonima profesionalne proizvode visokog kvaliteta po jedinstvenoj vrednosti, istovremeno edukujući frizere. Matrix veruje u dostupne tehnologije poslednjih generacija kada je u pitanju kosa i edukaciju koja podstiče frizere širom sveta da zamisle sve što mogu biti!

Matrix tim: Anne-Elise Mizdrak (Matrix educator), Dragoslav Kovarbašić (salon Gagi, Beograd), Robert Danilović (salon Back Stage, Kraljevo), Katarina Mušović (salon Log in, Niš), Darko Pandurski (salon Ucha hair, Beograd), Željko Milisavljević (salon Staša, Beograd).

Akademija L’Oreal, Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Belgrade, Tel: +381(0)60 2205 963


Kako srebro pretvoriti u zlato?
U današnje vreme, klijenti zrele dobi žele istaći svoju individualnost istovremeno prihvatajući nove trendove. Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebe klijenata zrele dobi i uz linije BC EXCELLIUM I IGORA ABSOLUTES SILVERWHITE pruža Vam mogućnost da ispunite sve želje svojih  klijenata.

Bilo da se vaši klijenti odlučuju za isticanje sedih vlasi ili njihovo pekrivanje uz 100% negu kose, nove linije Schwarzkopf proizvoda čine da kosa bude uvek puna volumena, da izgleda sjajno, negovano i zdravo. Ovo je uzbudljivo životno doba, jer ljudi svih životnih doba pomeraju granice i žive život.

Za više informacija potražite nas na FB Schwarzkopf Professional Srbija ili kontaktirajte By Cherry hair doo
Kajmakčalanska 35
Beograd
0112416439

Welcome